El nostre racó

16,50  IVA INCLUIDO

NOVEtAt!

Autor: Marina Núñez amb il·lustracions de Avi Ofer
Editorial: Triqueta Editora
ISBN: 978-84-18687-30-3
Idioma: Catalá
Nº Páginas: 48
Fecha publicación: 17 de març 2022
Número edición: 1

NOVEtAt!

El nostre racó

Avui el barri s’ha despertat amb una mala notícia: el racó on cada tarda juguen els nens i nenes desapareixerà molt aviat.

On seguiran les seves històries?

Podran fer res per salvar-lo?

 

RECOMANEM EL LLIBRE PER:

Aquesta història ocorre en lloc molt especial, un espai verd on tot és possible, enmig d’una gran ciutat. Quan els nens i nenes descobreixen que aquest racó en el qual han viscut tantes aventures desapareixerà, comencen a cuidar-lo com mai i a somiar en tot el que podria succeir allí si no anés a arribar aviat la seva fi. Quan el dia temut arriba, decideixen plantar-li cara a les màquines que amenacen amb acabar amb l’espai i s’uneixen per a protegir el lloc en el qual tants bons moments han passat. Només junts podran salvar aquest racó tan especial, amb el suport dels seus familiars i de tot el veïnat.

  • Es tracta d’una història que té lloc en un escenari molt pròxim als nens i nenes, el lloc en el qual passen les tardes jugant, inventant, imaginant altres mons.
  • La història ens mostra un exemple de la força que podem arribar a tenir quan treballem junts. Ens conta una història de lluita pels espais plens de vida que queden a les ciutats i ens mostra la importància de llocs que siguin per a les persones que conformen la nostra comunitat.

 

AUTORa: Marina Núñez
IL·lUSTRADOR: Avi Ofer
ISBN: 978-84-18687-30-3
PUBLICACIÓ: març 2022
FORMAT: Tapa dura
MEsures: 26 x 24 cm
Pàgines: 48
edat ORIENTATIVA: >6
PREu SeNse IVa: 15,87
PREu amb Iva: 16,50 €