Viatges en trens de primera classe

19,95  IVA INCLUIDO

  • GUANYADOR EN LA 56a EXPOSICIÓ DE LA FERÍA DE BOLONYA 2022 (Itàlia)
  • GUANYADOR DEL PREMI D’IL·LUSTRACIÓ DE LA HIIIBRANDINTERNATIONAL DESIGN AWARDS 2021 (la Xina) 
  • SELECCIONAT PER A l’EXPOSICIÓ DE LA FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE DE LONDRES 2022
Autor: Dani Torrent
Editorial: Triqueta Editora
ISBN: 978-84-18687-37-2
Idioma: Catala
Nº Páginas: 72
Fecha publicación: 5-5-2022
Número edición: 1a

JA A LA VENDA!

Viatges en trens de primera classe

 

L’Clementina des de petita havia estat educada pel seu pare per a entrar en l’alta societat de l’època. Tota la seva vida s’havia esforçat per aprendre els modals i l’etiqueta que l’alta societat exigia. El seu pare tenia l’esperança que, gràcies a les relacions que havia conreat durant anys de treball en l’administració pública, aconseguiria per a ella un bon matrimoni.

L’esclat de la guerra al seu país i la mort del seu pare, acaben de sobte amb aquests plans de futur plantejats. Sola, sense casa i sense tot just recursos a causa dels desastres de la guerra, Clementina idea un pla: gastar-se fins a l’últim cèntim dels seus estalvis en un vestit de seda i un passi d’un any per a viatjar en trens de primera classe. El seu objectiu, socialitzar amb els cavallers més distingits durant els llargs trajectes que l’abonament permetia amb l’ànim de complir un dels somnis del seu pare, trobar el bon matrimoni que hagués desitjat. Però, és aquest realment el somni de l’Clementina?

Estructurat com un conte clàssic, Clementina té tres trobades, tres cavallers cadascun més ric que l’anterior, que li proposen ser la flor més bella del seu jardí, l’obra mestra de la seva col·lecció, i fins a la joia més brillant de la Corona. Però un gir inesperat, converteix aquesta rondalla en una història d’autoconeixement i apoderament femení.

El nostre segon títol de la col·lecció +triqueta. Un àlbum especial amb una edició delicada per a les/us coales més exigente.

Autor: Dani Torrent
Il·lustrador: Dani Torrent
ISBN: 978-84-18687-37-2
Publicació: Maig 2022
Format: Tapa dura 
Mesures: 22 x 28 cm
Pàgines: 72
edat orientativa: >12
Preu sense IVA: 19,18
Preu amb IVA: 19,95 €